Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/11365

Disseny i implementació de la base de dades : Sistema de votació ciutadana a nivell Europeu a través d'Internet
Chantrero Bardés, Miquel
Universitat Oberta de Catalunya
La Comunitat Europea ha encarregat el disseny i implementació d'una base de dades per a un futur sistema de votacions ciutadanes per Internet. Aquest projecte realitza una proposta del disseny de la base de dades segons els requeriments especificats, i la seva implementació en un sistema de gestió de bases de dades, que en aquest cas és l'ORACLE.
La Comunidad Europea ha encargado el diseño e implementación de una base de datos para un futuro sistema de votaciones ciudadanas por Internet. Este proyecto realiza una propuesta del diseño de la base de datos según los requerimientos especificados, y su implementación en un sistema de gestión de bases de datos, que en este caso es el ORACLE.
The European Community has commissioned the design and implementation of a database for future citizens voting system online. This project makes a proposal for the design of the database according to specified requirements, and its implementation in a management system database, which in this case is the ORACLE.
07-03-2012
Base de dades
Oracle
Oracle
Base de datos
Votació
Votación
vote
Oracle
database
SGBD
SGBD
SGBD
Relational databases -- Design
Bases de dades relacionals -- Disseny
Bases de datos relacionales -- Diseño
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem