To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/12388

Estudi i desenvolupament d'un sistema automatitzat d'elaboració d'exercicis estadístics per a la plataforma Moodle
Cervelló González, Rosa
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte es basa en desenvolupar una solució per a la integració dins de la plataforma Moodle, d'un formulari que permeti sol·licitar, als usuaris registrats, exercicis dels indicadors estadístics més comuns, i escollir-ne el nivell de dificultat. La creació dels exercicis i la solució dels mateixos, es durà a terme en el moment de la seva sol·licitud, a través d'un procediment automatitzat que generarà dades aleatòries dins d'un rang determinat. El procediment automatitzat es realitzarà mitjançant la funció "Sweave" del programari estadístic R. Aquesta funció integra en un únic document els continguts de text del programari LaTeX amb els continguts estadístics provinents de R.
El proyecto se basa en desarrollar una solución para la integración dentro de la plataforma Moodle, de un formulario que permita solicitar a los usuarios registrados, ejercicios de los indicadores estadísticos más comunes, y escoger el nivel de dificultad. La creación de los ejercicios y la solución de los mismos, se llevará a cabo en el momento de su solicitud, a través de un procedimiento automatizado que generará datos aleatorios dentro de un rango determinado. El procedimiento automatizado se realizará mediante la función "Sweave" del software estadístico R. Esta función integra en un único documento los contenidos de texto del software LaTeX con los contenidos estadísticos provenientes de R.
The project is on the development of a solution to be integrated into the Moodle platform, in a form that allows registered users to request, exercises of the most common statistical indicators, and to choose difficulty level.
2012-03-07
Moodle
Sweave
Moodle
Moodle
Sweave
Sweave
Moodle
Application software -- Development
Moodle (Programes d'ordinador)
Programari d'aplicació -- Desenvolupament -- TFC
Moodle (Programas de ordenador)
Software de aplicación -- Desarrollo -- TFC
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters