Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/3822
dc.contributor | Parés i Oliva, Dolors |
---|---|
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor.author | Casals Sánchez, Ambròs |
dc.date | 2011-09 |
dc.date.accessioned | 2012-03-07T15:32:15Z |
dc.date.available | 2012-03-07T15:32:15Z |
dc.date.issued | 2012-03-07T15:32:15Z |
dc.identifier.citation | Casals Sánchez, A. (2011). Obtenció i caracterització físico-química de sèrum de sang porcina. A ‘Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA)'. Girona: Universitat. [Consulta: 2 de novembre de 2011]. Disponible a: http://hdl.handle.net/10256/3822 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/3822 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.subject | Hematologia veterinària |
dc.subject | Porcs -- Indústria i comerç -- Subproductes |
dc.subject | Pigs -- Industry and trade -- Products |
dc.subject | Veterinary hematology |
dc.title | Obtenció i caracterització físico-química de sèrum de sang porcina |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |