Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179710

Análisis de la puesta en marcha de una unidad de ortogeriatría en un hospital universitario de tercer nivel
Santesmases Ejarque, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; URRUTIA DE DIEGO, Agustín
L'objectiu d'aquest estudi és definir les característiques dels pacients ingressats per fractura de maluc, així com avaluar l'eficàcia de la posada en marxa d'una unitat de ortogeriatria (UOG) en un hospital universitari de tercer nivell. L'atenció de malalts amb fractura de maluc a la nostra UOG resulta beneficiosa tant per al pacient com per al sistema sanitari, en reduir l'estada mitja hospitalària i la necessitat d'un recurs sociosanitari en el moment de l'alta.
El objetivo del presente estudio es caracterizar los pacientes ingresados por fractura de cadera, así como evaluar la eficacia de la puesta en marcha de una unidad de ortogeriatría (UOG) en un hospital universitario de tercer nivel. La atención de pacientes afectos de una fractura de cadera en nuestra UOG resulta beneficiosa tanto para el paciente como para el sistema sanitario al reducir la estancia media hospitalaria y la necesidad de un recurso sociosanitario en el momento del alta.
2012-02-16
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Articulació coxofemoral-Fractures
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
35 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR-SantesmasesEjarque.pdf 279.8 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters