Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/179709

Trasplante Hepático en VIH
Alegre Ferri, Sara
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Falcó Ferrer, Vicenç
La experiencia de los últimos años, ha demostrado la buena evolución a corto plazo postrasplante hepático de los pacientes coinfectados VIH y VHC/VHB. En este estudio retrospectivo de casos controles, se compara la presencia de infecciones, complicaciones significativas y supervivencia a corto y largo plazo, entre dos grupos de pacientes, VIH-VHC/VHB y VHC/VHB, para determinar si la presencia de coinfección por VIH determina una peor evolución del paciente trasplantado. Mediante el médoto chi-cuadrado, se comparan las variables resultando significativas DII, rechazo precoz e infeccion precoz, sin poder demostrar que éstas influyan en la evolución posterior a largo plazo.
L'experiència dels últims anys, ha demostrat la bona evolució a curt termini postrasplantament hepàtic dels pacients coinfectats VIH i VHC/VHB. En aquest estudi retrospectiu de casos controls, es compara la presència d'infeccions, complicacions significatives i supervivència a curt i llarg termini, entre dos grups de pacients, VIH-VHC/VHB i VHC/VHB, per determinar si la presència de coinfecció per VIH determina una pitjor evolució del pacient trasplantat. Mitjançant el mètode chi-quadrat, es comparen les variables resultant significatives DII, rebuig precoç i infecció precoç, sense poder demostrar que aquestes influeixin en l'evolució posterior a llarg termini.
16-02-2012
616.4 - Patologia del sistema limfàtic, òrgans hematopoètics, endocrins
Fetge-Transplantació , Sida
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
19 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
TR-AlegreFerri.pdf 316.7 KB PDF

Mostra el registre complet del document