Nanomaterials in the European Union [the quest for a regulatory regime]
Gispert i Pi, Ignasi
Pont i Castejón, Isabel, dir.

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus (Universitat Autònoma de Barcelona) 2011
Descripció: 106 p.
Resum: Mentre que les nanotecnologies s'espera que porti beneficis importants en molts sectors i contribuir a la competitivitat, hi ha un creixent cos de dades científiques que indiquin que hi ha motius raonables per témer que els nanomaterials en particular pot donar lloc a els possibles riscos i efectes nocius per a la salut i el medi ambient. El meu objectiu és examinar com la Unió Europea està donant forma a un règim regulatori per nanomaterials: l'opció regulatòria escollida, la legislació vigent aplicable i la seva eficàcia (amb especial atenció sobre REACH buits normatius), la posició adoptada per la els diferents actors en aquest procés i l'evolució prevista legal en el curt termini.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Màster Universitari en Integració Europea. Quaderns de recerca (Bellaterra)
Pla d'estudis: Quaderns de recerca (Bellaterra) ; 3/2010-2011
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Nanotecnologia ; Europa ; Productes químics ; Legislació



106 p, 974.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-02-09, darrera modificació el 2023-03-23



   Favorit i Compartir