Llibres / Capítols de llibre (Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)

 

Publicacions en accés obert derivades de l'activitat investigadora del professorat de la Universitat de Barcelona.

Enviaments recents

Oleaga, Carlota; Ciudad i Gómez, Carlos Julián; Noé Mata, Verónica; Izquierdo Pulido, María Luz
Muñoz-Torrero López-Ibarra, Diego; Cortés Lucas, Amparo; Mariño Hernández, Eduardo L.
Tres Oliver, Alba; Codony Salcedo, Rafael; Guardiola Ibarz, Francesc
Tresserra Rimbau, Anna; Lamuela Raventós, Rosa Ma.
Urpí Sardà, Mireia; Llorach, Rafael; Monagas, Maria; Khan, Nasiruddin; Rotchés Ribalta, Maria; Roura, Elena; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Estruch Riba, Ramon; Andrés Lacueva, Ma. Cristina

Els materials de recerca de la Universitat de Barcelona (UB) a RECERCAT s'obtenen de les col·leccions de Recerca del Dipòsit Digital de la UB.
Si sou membre de la UB i esteu interessat a publicar materials de recerca contacteu amb recercat@ub.edu o consulteu les indicacions.


Gestió de la Recerca UB

Política d’accés obert a la UB