Evolución de las complicaciones biliares tras el trasplante hepático
Ganchegui Madina, Amaia
Grande, L
Charco, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 58 p.
Resum: L'anastomosi biliar en el trasplantament hepàtic és una de les causes més freqüents de morbiditat. En aquest treball s'ha analitzat l'evolució de les complicacions biliars després d'un trasplantament hepàtic en adults al llarg de 20 anys, comparant els primers 100 trasplantaments realitzats amb els darrers 200 entre 1985 i 2007. Resultats: la incidència de les complicacions biliars ha disminuït significativament al llarg dels anys, principalment a causa de l'abandonament de l'ús rutinari del tub de Kehr. La gravetat d'aquestes complicacions ha estat similar en ambdós grups.
Resum: La anastomosis biliar en el trasplante hepático es una de las causas más frecuentes de morbilidad. En este trabajo se ha analizado la evolución de las complicaciones biliares tras el trasplante hepático en adultos a lo largo de 20 años, comparando los primeros 100 trasplantes realizados con los últimos 200, entre 1985 y 2007. Resultados: la incidencia de las complicaciones biliares ha disminuido significativamente a lo largo de los años, principalmente debido al abandono del uso rutinario del tubo de Kehr. La gravedad de dichas complicaciones resultó ser similar en ambos grupos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Fetge ; Complicacions ; Trasplantació ; Trasplantació d'òrgans, teixits, etc.



58 p, 221.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2023-03-02



   Favorit i Compartir