Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179234

Viatge al món de les flautes
Martínez Bonfill, Paula
Escola Superior de Música de Catalunya; Gumí, Albert
Viatge al món de les flautes és un material didàctic dirigit a grups de nivell elemental de l’aula de flauta travessera que planteja una introducció a les músiques tradicionals d’arreu del món. Alhora conté una proposta de concert familiar. Els objectius generals del present treball són donar a conèixer la gran família de les flautes juntament amb el seu repertori i fer una recerca pedagògica a l’entorn d’aquest per aplicar-lo a l’aula. La metodologia ha partit d'un treball de camp sobre diverses flautes d’arreu del món, en base al qual s'ha elaborat el concert i diverses propostes didàctiques per treballar a l’aula. Aquest projecte pretén aportar un ventall de noves eines per utilitzar en la docència.
Viatge al món de les flautes (Viaje al mundo de las flautas) es un material didáctico dirigido a grupos de nivel elemental del aula de flauta travesera que plantea una introducción a las músicas tradicionales del mundo. A su vez contiene una propuesta de concierto familiar. Los objetivos generales del presente trabajo son dar a conocer la gran familia de las flautas junto con su repertorio y hacer un estudio pedagógico alrededor del mismo para aplicarlo en el aula. La metodología ha partido de un trabajo de campo sobre distintas flautas del mundo, en base al cual se ha elaborado el concierto y diversas propuestas didácticas para trabajar en el aula. Este proyecto pretende aportar un abanico de nuevas herramientas para utilizar en la docencia.
Viatge al món de les flautes (A trip through the world of flutes) is a didactic work addressed to beginning flute students that includes an introduction to traditional music worldwide as well as a family concert activity. Overall purpose of the study is to get familiar with the large family of flutes and its repertoire, and to conduct pedagogical research about it that can be applied in class. The methodological approach started with field work on several flutes from all around the world serving as a basis to develop the family concert and establish different didactic classroom activities, which results in a range of new ways of teaching.
03-01-2012
78 - Música
Pedagogia
Didàctica
Flauta -- Ensenyament
Música folklòrica
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
113 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Paula Martinez Bonfill.pdf 2.782 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem