Uso del remifentanilo en perfusión contínua para la prevención de la agitación postanestesia con sevofluorane en niños
Mansilla Ballester, Eloy
Armengol Carrasco, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Aiténzar Gómez, M. Carmen, dir. (Consorci Hospitalari Provincial de Castelló)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 56 p.
Resum: En aquest assaig clínic estudiem la hipòtesi què, en els pacients preescolars sotmesos a amigdalectomia, el manteniment d'una perfusió de remifentanil fins després de l'extubació fa disminuir la incidència d'agitació postoperatòria. Quaranta quatre pacients es van randomitzar en dos grups. Al grup Control el remifentanil es retirava quan finalitzava la cirurgia, al grup Remifentanil la perfusió es mantenia fins després de l'extubació. El manteniment de la perfusió de remifentanil es va relacionar amb una reducció significativa de l'agitació postoperatòria. La incidència de complicacions i la durada de l'educació anestèsica va ser similar en ambdós grups.
Resum: En este ensayo clínico estudiamos la hipótesis de que, en pacientes preescolares sometidos a amigdalectomía, el mantenimiento de una perfusión de remifentanilo hasta después de la extubación disminuye la incidencia de agitación postoperatoria. Cuarenta y cuatro pacientes fueron randomizados en 2 grupos. En el grupo Control el remifentanilo era retirado al acabar la cirugía, en el grupo Remifentanilo se mantuvo la perfusión hasta después de la extubación. El mantenimiento de la perfusión de remifentanilo se relacionó con una reducción significativa de agitación postoperatoria. La incidencia de complicaciones y la duración de la educción anestésica fue similar en ambos grupos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Anestèsia en pediatria ; Postoperatori ; Amígdales ; Remifentanil



56 p, 474.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir