Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179211

Revisión de resultados en el tratamiento de las fracturas distales de radio
Chiquillo Llauradó, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Mir Bulló, Francesc Xavier; Planes Vall, Eva
Es presenta un estudi de l’avaluació dels resultats en el tractament de les fractures distals de radi durant el període de temps 2008-2010 a l’Hospital Sant Joan de Reus. A partir del estudi radiogràfic i biomecànic de les fractures i mitjançant la classificació de Fernández s’avalua el tractament realitzat, en termes de funcionalitat i resultat radiogràfic posterior. Els tractament utilitzats van ser: la reducció tancada i immobilització amb guix antebraquiopalmar (ABP), la reducció tancada i fixació percutánia amb agulles de Kirchner, la reducció oberta per abordatge palmar i fixació amb placa volar DVR (Distal Volar Radius). Els resultat s’avaluen amb l’escala de valoració de Gartland modificada. Fent una revisió actualitzada de la literatura i l’evidencia que existeix pel tractament de cada tipus de fractura.
Se presenta un estudio de la evaluación de los resultados en el tratamiento de las fracturas distales de radio durante el periodo de tiempo 2008-2010 en el Hospital Sant Joan de Reus. A partir del estudio radiográfico y biomecánico de las fracturas y mediante la clasificación de Fernández se evalúa el tratamiento realizado, en términos de funcionalidad y resultado radiográfico posterior. Los tratamientos utilizados fueron: la reducción cerrada e inmovilización con Yeso antebraquiopalmar (ABP), la reducción cerrada y fijación percutánea con agujas de Kirchner, la reducción abierta por abordaje palmar y fijación con placa volar DVR (Distal Volar Radius). Los resultados se evalúan de acuerdo con la escala de valoración de Gartland modificada. Haciendo una revisión actualizada de la literatura y la evidencia existente para el tratamiento de cada tipo de fractura.
2011-12-22
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Radi (Os) -- Fractures
Radi (Os) -- Cirurgia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
36 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_ChiquilloLlaurado.pdf 7.489 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters