Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179195

Bypass infragenicular realizado con venas braquiales
Yugueros Castellnou, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Armengol Carrasco, Manuel; Álvarez García, Beatriz
La vena safena interna es considera el conducte òptim per a la revascularització quirúrgica del sector infragenicular però fins a un 25% dels casos, aquesta no es troba disponible o bé no es apte per a bypass. L’objectiu de l’estudi és analitzar els resultats en quant a permeabilitat, taxa de salvament de l’extremitat i morbiditat associada dels procediments de revascularització infragenicular utilitzant les venes braquials (cefàlica i basílica) com a conducte arterial.
La vena safena interna se considera el conducto óptimo para la revascularización quirúrgica del sector infragenicular si bien hasta un 25 % de los casos esta no se encuentra disponible o no es apta para bypass. El objetivo del estudio es analizar los resultados en cuanto a permeabilidad, tasa de salvamento de la extremidad y morbilidad asociada de los procedimientos de revascularización infragenicular utilizando las venas braquiales (cefálica y basílica) como conducto arterial.
20-12-2011
616.1 - Patologia del sistema circulatori, dels vasos sanguinis. Trastorns cardiovasculars
Sang -- Circulació -- Trastorns
Extremitats inferiors -- Cirurgia
Sistema cardiovascular -- Cirurgia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
29 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_YuguerosCastellnou.pdf 261.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem