Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179163

Repercusión visual posterior al explante de lente intraocular opacificada
Carreras Bertran, Elisa
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Oller Sales, Benjamín
INTRODUCCIÓ: Valorar els resultats funcionals i quirúrgics posteriors a l’explant de la lent intraocular H60M opacificada. MATERIAL I MÈTODES: Estudi retrospectiu de vint-i-cinc ulls sotmesos a intercanvi de H60M opacificada. Anàlisi dels resultats visuals i complicacions, abans, durant i després de l’explante. RESULTATS: Trobarem millors resultats visuals i una menor taxa de complicacions quan no associem vitrectomia anterior a la cirurgia, així como amb la col•locació de la lent secundaria a sulcus. CONCLUSIÓ: L’intercanvi de la LIO Hidroview opacificada suposa un risc quirúrgic addicional, que podem minimitzar durant el període intraoperatori intentant preservar les estructures oculars el més anatòmicament possible.
INTRODUCCIÓN: Valorar los resultados funcionales y quirúrgicos posteriores al explante de la lente intraocular H60M opacificada. MATERIAL Y MÉTODOS: Estudio retrospectivo de 25 ojos sometidos a intercambio de lente opacificada. Análisis de los resultados visuales y complicaciones, antes, durante y después del explante. RESULTADOS: Encontramos mejores resultados visuales y menor tasa de complicaciones cuando no asociamos vitrectomía anterior a la cirugía, así como con la colocación de la lente secundaria en sulcus. CONCLUSIÓN: El intercambio de la H60M opacificada supone un riesgo quirúrgico adicional, que podemos minimizar durante el período intraoperatorio intentando preservar las estructuras oculares lo más anatómicamente posible.
2011-12-19
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Lents intraoculars
Cataractes -- Cirurgia -- Complicacions
Agudesa visual
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
49 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_CarrerasBeltran.pdf 28.68 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters