Discectomía cervical anterior y artrodesis con caja intersomática de titanio : experiencia clínica con 272 casos
Godino Martínez, Óscar
Bartumeus Jené, F. (Federico)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 15 p.
Resum: El present estudi revisa l'experiència clínica quirúrgica en el servei de neurocirurgia de l'hospital universitari de Bellvitge amb 272 pacients sotmesos a discectomia cervical anterior i artrodesi amb caixa intersomàtica de titani per patologia degenerativa discal. Es revisen els resultats clínics, radiològics i les complicacions presentades. S'obtenen a l'any de la intervenció, resultats clínics excel·lents o bons en un 68. 25 % dels pacients, una alta taxa de fusió cervical (97. 34 %) i un baix índex de complicacions operatòries (4. 41 %).
Resum: El presente estudio revisa la experiencia clínica quirúrgica en el servicio de neurocirugia del hospital universitario de Bellvitge con 272 pacientes sometidos a discectomia cervical anterior y artrodesis con caja intersomática de titanio por patología degenerativa discal. Se revisan los resultados clínicos, radiológicos y las complicaciones presentadas. Obteniéndose al año de la intervención, resultados clínicos excelentes o buenos en un 68. 25 % de los pacientes, una alta tasa de fusión cervical (97. 34 %) y un bajo índice de complicaciones operatorias (4. 41 %).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Vèrtebres cervicals ; Cirurgia ; Artròdesi ; Hèrnia discal



15 p, 157.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir