Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179144

Els germans Petrides a Barcelona : dos trompistes bohemis al Teatre de la Santa Creu (1794-1798)
Reche Antón, José
Escola Superior de Música de Catalunya; Borràs i Roca, Josep
Aquest treball documenta l’estada a Barcelona, entre el 1794 i 1798, dels germans Joseph i Peter Petrides, trompistes nascuts a Praga. L’excepcional trajectòria d’ambdós a la capital catalana, com a membres de l’orquestra del Teatre de la Santa Creu i com a solistes destacats, il·lustra el desenvolupament de l’ofici de músic a la ciutat durant l’última dècada del segle XVIII.
El presente trabajo documenta el período en Barcelona, entre 794 y 1798, de los hermanos Joseph y Peter Petrides, trompistas nacidos en Praga. La excepcional trayectoria de ambos en la capital catalana, como miembros de la orquesta del Teatre de la Santa Creu y como solistas destacados, ilustra el desarrollo del oficio de músico en la ciudad durante la última década del siglo XVIII.
This paper enlightens the period 1794-1798, when the brothers Joseph and Peter Petrides stayed in Barcelona. The two hornplayers, born in Prague, were members of the Santa Creu Theatre orchestra and played a very important role as soloists in the city. Their remarkable career contributed to the development of musicians’ professional activities in Barcelona during the end of the 18th century.
16-12-2011
78 - Música
Petrides, Joseph -- Crítica i interpretació
Petrides, Peter -- Crítica i interpretació
Música -- Barcelona -- S. XVIII
Trompa (Instrument musical) -- S. XVIII
Teatre de la Santa Creu (Barcelona, Catalunya). Orquestra
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
106 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PF Jose Reche Anton.pdf 14.40 MB PDF Projecte final

Mostrar el registro completo del ítem