Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/179114

L’evolució de la veu de mezzo soprano dins la música religiosa cristiana occidental
Fantova Àlvarez, Eulàlia
Escola Superior de Música de Catalunya; Asensio Palacios, Juan Carlos
Aquest projecte presenta una investigació de la veu de mezzo soprano dins la música religiosa cristiana occidental, incorporant elements d’anàlisi de gènere, històrics i estilístics. Així es planteja que l’estudi de la veu de la mezzo dins aquesta tradició s’ha de contextualitzar en l’evolució del paper de la dona en aquesta música. Així mateix també planteja un anàlisi de la relació entre la música i els propòsits de la seva creació i interpretació.
Este proyecto presenta una investigación de la voz de mezzo soprano dentro de la música religiosa cristiana occidental, incorporando elementos de análisis de género, históricos y estilísticos. Se plantea así, que el estudio de la voz de la mezzo dentro de esta tradición se ha de contextualizar en la evolución del papel de la mujer en ésta música. Así mismo, plantea un análisis de la relación entre la música y los propósitos de su creación e interpretación.
The aim of this project is to present an investigation of the mezzo soprano voice within the Western Christian religious music, incorporating gender analysis, historical and stylistic elements. Thus, this study suggests that the voice of mezzo within this tradition has to be contextualized within the evolution of the role of women in this music. It also presents an analysis of the relationship between the music and the purposes of its creation and interpretation.
2011-12-15
78 - Música
Música sacra -- S. XVIII
Musica sacra -- S. XIX
Mezzosopranos
Dones cantants
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
62 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PF Eulàlia Fantova Àlvarez.pdf 461.8 KB PDF Projecte final

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters