Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179034

Morbi-mortalidad en fracturas de húmero proximal tratadas quirúrgicamente
Isart Torruella, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Cáceres Palou, Enrique; Torrens i Cànovas, Carlos
L’objectiu es valorar si els pacients afectats de fractura d’húmer proximal tractats quirúrgicament tenen menys morbi-mortalitat a mig termini que els que presenten una fractura de fèmur proximal tractada quirúrgicament. Observem una menor mortalitat en les fractures d’húmer proximal amb un 14.43% respecte al 36% de les fractures de maluc als 8 anys de seguiment. El 79.5% dels pacients amb fractures d’húmer continuen essent independents per a les activitats de la vida diària. Un 26% han tingut fractures posteriors a la fractura d’húmer i un 11.3% ja estaven diagnosticats d’osteoporosis amb anterioritat.
El objetivo es valorar si los pacientes afectos de fractura de húmero proximal tratados quirúrgicamente tienen menor morbi-mortalidad a medio plazo que aquellos que presentan una fractura de fémur proximal tratada quirúrgicamente. Observamos una menor mortalidad en las fracturas de húmero proximal con un 14.43% con respecto al 36% de las fracturas de cadera a los 8 años de seguimiento. El 79.5% de los pacientes con fracturas de húmero continúan siendo independientes para las actividades de la vida diaria. Un 26% padecieron fracturas posteriores a la fractura de húmero y un 11.3% ya estaban diagnosticados de osteoporosis con anterioridad.
09-12-2011
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
Húmer -- Fractures -- Cirurgia
Mortalitat
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
50 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_IsartTorruella.pdf 4.562 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem