Morbi-mortalidad en fracturas de húmero proximal tratadas quirúrgicamente
Isart Torruella, Anna
Cáceres Palou, Enrique, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Torrens i Cànovas, Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 50 p.
Resum: L'objectiu es valorar si els pacients afectats de fractura d'húmer proximal tractats quirúrgicament tenen menys morbi-mortalitat a mig termini que els que presenten una fractura de fèmur proximal tractada quirúrgicament. Observem una menor mortalitat en les fractures d'húmer proximal amb un 14. 43% respecte al 36% de les fractures de maluc als 8 anys de seguiment. El 79. 5% dels pacients amb fractures d'húmer continuen essent independents per a les activitats de la vida diària. Un 26% han tingut fractures posteriors a la fractura d'húmer i un 11. 3% ja estaven diagnosticats d'osteoporosis amb anterioritat.
Resum: El objetivo es valorar si los pacientes afectos de fractura de húmero proximal tratados quirúrgicamente tienen menor morbi-mortalidad a medio plazo que aquellos que presentan una fractura de fémur proximal tratada quirúrgicamente. Observamos una menor mortalidad en las fracturas de húmero proximal con un 14. 43% con respecto al 36% de las fracturas de cadera a los 8 años de seguimiento. El 79. 5% de los pacientes con fracturas de húmero continúan siendo independientes para las actividades de la vida diaria. Un 26% padecieron fracturas posteriores a la fractura de húmero y un 11. 3% ya estaban diagnosticados de osteoporosis con anterioridad.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Húmer ; Cirurgia ; Fractures



50 p, 4.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir