To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/13663

Gestió de l'equilibri entre el sistema urbà i el sistema natural a través dels acords de custòdia: casos Osona i Girona
Gardeñes Gómez, Anna
Universitat Politècnica de Catalunya. Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat; Magrinyà Torner, Francesc
L'objectiu general del treball és comprovar l'actuació dels acords de custòdia com a instruments d'equilibri entre el sistemes urbans i els sistemes naturals. Altres objectius més específics són: - Entendre el rol del paisatge i els sistemes naturals en la seva relació amb la ciutat. - Analitzar les estratègies de preservació dels sistemes naturals. - Analitzar el rol dels acords de custòdia en l'estratègia de preservació dels sistemes naturals. - Analitzar el rol dels acords de custòdia en l'equilibri entre el sistema urbà i els sistemes naturals.
Els acords de custòdia com a mitjà per preservar el territori i donar nous valors als espais per tal de trobar l'equilibri entre el sistemes urbà i el sistema natural, veure la gestió del territori a través de l'estudi de projectes de custòdia de terrenys modificats per la mà de l’home (destinats a conreus, boscos explotats, espais antropitzats...), que facin de nexe entre els sistemes urbà i el natural i veure quina es la relació i com la podem millorar.
Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Ordenació del territori
Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Arquitectura del paisatge
Regional planning
Ordenació del territori
Paisatge -- Administració
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters