Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/172976

Eficacia del implante Ex-press en el tratamiento del glaucoma crónico de ángulo abierto
Ezpeleta Campaña, Juan Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; García Arumí, José; Callizo Tomás, Josep
Estudi observacional i prospectiu que analitza la eficàcia de l’Ex-press mini glaucoma shunt en 20 ulls que presenten un control deficient de la PIO amb el tractament mèdic i es practica cirurgia. El període de seguiment és d’un any i s’analitza el descens de la PIO a la setmana, al mes, als 6 mesos i a l’any en relació amb la PIO prèvia. Al mateix temps analitzarem la necessitat d’utilitzar tractament mèdic posterior a la intervenció quirúrgica i les complicacions derivades de la utilització de l’implant.
Estudio observacional y prospectivo que analiza la eficacia del Ex-press mini glaucoma shunt en 20 ojos que presentan un deficiente control de la presión intraocular con el tratamiento médico y se someten a tratamiento quirúrgico .El periodo de seguimiento es de 1 año y se analiza el descenso de la PIO a la semana, al mes, a los 6 meses y al año en relación con la PIO previa.Al mismo tiempo analizaremos la necesidad de utilizar tratamiento médico posterior a la intervención quirúrgica y las complicaciones derivadas de la utilización del implante.
01-12-2011
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Glaucoma -- Cirurgia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
41 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_EzpeletaCampaña.pdf 312.8 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem