Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/172953

Influencia de la demora quirúrgica en la mortalidad postoperatoria en cirugía de cadera
Lázaro Martínez, Jessica
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Ramos Aparici, Rocío; Arcusa Mon, María Jesús
La fractura de maluc és una lesió d’alta gravetat la incidència de la qual ha augmentat de manera notable durant les últimes dècades, per causa de l’envelliment de la població. Suposa una gran font de morbimortalitat en la gent gran i origina un gran problema tant en l’àmbit econòmic com en l’àmbit social. Dins dels factors que s’han descrit com responsables d’una major mortalitat trobem la demora quirúrgica. Al nostre estudi, però, una major demora no va tenir relació amb una major mortalitat.
La fractura de cadera es una lesión de alta gravedad cuya incidencia ha aumentado de forma notable en las últimas décadas debido al envejecimiento poblacional. Supone una gran fuente de morbimortalidad en la gente de edad avanzada, originando un gran problema tanto a nivel económico como social. Entre los factores que se han descrito como responsables de una mayor mortalidad se encuentra la demora quirúrgica. En nuestro estudio mayor demora no tuvo relación con mayor mortalidad.
2011-12-01
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
Articulació coxofemoral -- Cirurgia
Postoperatori
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
53 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_LazaroMartinez.pdf 856.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters