Anàlisi de l'activitat anestèsica en intervencions de Cirurgia General i Digestiva al 2003 a Catalunya
Virolés Torrent, Gerard
Armengol Carrasco, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 41 p.
Resum: Les intervencions de Cirurgia General i Digestiva constitueixen les terceres en freqüència en les intervencions programades i les segones en les d'urgències. L'objectiu principal és analitzar les característiques demogràfiques, l'estat físic dels pacient i la incidència de l'anestèsia de la Cirurgia General i Digestiva a Catalunya durant l'any 2003. Dels resultats observem que la majoria d'intervencions de Cirurgia General i Digestiva solen realitzar-se en pacients amb un bon estat físic, arriben optimitzats a quiròfan on es realitzen les intervencions d'una manera programada, sota anestèsia general i traslladant-se posteriorment a la Sala de Despertar.
Resum: Las intervenciones de Cirugía General y Digestiva constituyen las terceras en frecuencia en las intervenciones programadas y las segundas en las de urgencias. El objetivo principal es analizar las características demográficas, el estado físico de los pacientes y la incidencia de la anestesia de la Cirugía General y Digestiva en Cataluña durante el año 2003. De los resultados observamos que la mayoría de intervenciones de Cirugía General y Digestiva suelen realizarse con pacientes con buen estado físico, llegan optimizados a quirófano donde se realizan las intervenciones de una manera programada, bajo anestesia general y trasladándose posteriormente a la Sala de Despertar.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Aparell digestiu ; Cirurgia



41 p, 451.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-12-05, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir