Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/172950

Anàlisi de l’activitat anestèsica en intervencions de Cirurgia General i Digestiva al 2003 a Catalunya
Virolés Torrent, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Armengol Carrasco, Manuel
Les intervencions de Cirurgia General i Digestiva constitueixen les terceres en freqüència en les intervencions programades i les segones en les d’urgències. L’objectiu principal és analitzar les característiques demogràfiques, l’estat físic dels pacient i la incidència de l’anestèsia de la Cirurgia General i Digestiva a Catalunya durant l’any 2003. Dels resultats observem que la majoria d’intervencions de Cirurgia General i Digestiva solen realitzar-se en pacients amb un bon estat físic, arriben optimitzats a quiròfan on es realitzen les intervencions d’una manera programada, sota anestèsia general i traslladant-se posteriorment a la Sala de Despertar.
Las intervenciones de Cirugía General y Digestiva constituyen las terceras en frecuencia en las intervenciones programadas y las segundas en las de urgencias. El objetivo principal es analizar las características demográficas, el estado físico de los pacientes y la incidencia de la anestesia de la Cirugía General y Digestiva en Cataluña durante el año 2003. De los resultados observamos que la mayoría de intervenciones de Cirugía General y Digestiva suelen realizarse con pacientes con buen estado físico, llegan optimizados a quirófano donde se realizan las intervenciones de una manera programada, bajo anestesia general y trasladándose posteriormente a la Sala de Despertar.
2011-12-01
617 - Cirurgia. Ortopèdia. Oftalmologia
Aparell digestiu -- Cirurgia
Anestèsia
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
41 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_VirolesTorrent.pdf 462.1 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters