Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/172942

Cambios hemodinámicos en el postoperatorio de la cirugía endovascular de carótida: factores pronósticos.
Silva Gil, Lorena
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Nadal Clanchet, Miriam de; Armengol Carrasco, Manuel
L’angioplàstia carotídia és una alternativa terapèutica per al tractament de la malaltia arterial carotídia en pacients amb un risc quirúrgic elevat, més susceptibles de presentar inestabilitat hemodinàmica en el perioperatori i també de patir més complicacions derivades d’aquesta. L’objectiu principal d’aquest treball és valorar la incidència d’hipotensió (definida com a TAS & 90mmHg) i/o bradicàrdia (definida com a variació & 20% de la FC basal) en les primeres 12 hores postoperatòries de la cirurgia endovascular carotídia, i la seva relació amb variables clíniques o ecogràfiques preparatòries. L’objectiu secundari és valorar la incidència temporal d’aquestes complicacions, i el valor predictiu negatiu de l’absència d’hipotensió i bradicàrdia durant les primeres 6 hores de monitorització.
La angioplastia carotídea es una opción terapéutica para el tratamiento de la enfermedad arterial oclusiva carótidea en una población de alto riesgo quirúrgico con más propensión a presentar inestabilidad hemodinámica en el perioperatorio y a sufrir complicaciones derivadas de dicha inestabilidad.El objetivo principal del estudio es evaluar la incidencia de hipotensión (definida como TAS & 90 mmHg) y/o bradicardia (definida como variación & 20% de la FC basal) en las primeras 12 horas del postoperatorio de la cirugía endovascular carotídea y su relación con variables clínicas o ecográficas preoperatorias. Como objetivo secundario evaluamos la incidencia temporal de estas complicaciones y el valor predictivo negativo de la ausencia de hipotensión y bradicardia en las primeras 6 horas de monitorización.
2011-11-30
616.1 - Patologia del sistema circulatori, dels vasos sanguinis. Trastorns cardiovasculars
Angioplàstia
Artèries caròtides -- Cirurgia
Oclusions arterials
Hemodinàmica
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
62 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_SilvaGil.pdf 7.656 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters