Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/172934

Valor de la PET FDG en la estadificación mediastínica del carcinoma pulmonar no microcítico
Rosado Rodríguez, Joel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Solé Montserrat, Juan; Armengol Carrasco, Manuel
La tomografia per emissió de positrons amb 18fluorodesoxiglucosa (PET-FDG) s'ha implantat com a tècnica d'estudi i estadificació d'elecció als pacients amb diagnòstic de carcinoma pulmonar no microcrític (CPNM) susceptibles de tractament quirúrgic. Mètodes: Per valorar l'eficàcia de la PET FDG realitzem un estudi retrospectiu incloent els pacients intervinguts al nostre centre entre setembre del 2007 i abril del 2009. Resultats: La PET-FDG va mostrar una sensibilitat i especificitat de 56% i 75% respectivament. Conclusions: El rendiment diagnòstic de la PET-FDG a la població estudiada ha estat baix. Aquest resultat pot estar condicionat per una mostra poc representativa.
La tomografía por emisión de positrones con 18fluorodesoxiglucosa (PET-FDG) se ha implantado como técnica deestudio y estadificación de elección en los pacientes con diagnóstico de carcinoma pulmonar no microcítico (CPNM) susceptibles de tratamiento quirúrgico. Métodos: Para valorar la eficacia de la PET FDG realizamos un estudio retrospectivo incluyendo los pacientes intervenidos en nuestro centro entre septiembre del 2007 y abril del 2009. Resultados: La PET-FDG mostró una sensibilidad y especificidad de56% y 75% respectivamente. Conclusiones: El rendimiento diagnóstico de la PET-FDG en la población estudiada ha sido bajo. Este resultado puede estar condicionado por una muestra poco representativa.
30-11-2011
616.2 - Patologia de l'aparell respiratori
Pulmons -- Càncer -- Diagnòstic
Tomografia per emissió de positrons
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
65 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_RosadoRodriguez.pdf 593.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem