Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/13484

Anàlisi del procés de construcció dels tancaments i acabats del Campus de la Comuniciació de la UPF Ca L'Aranyó (Barcelona)
Carvajal Alonso, Mireia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Construccions Arquitectòniques II; Portales i Pons, Agustí
Aquest projecte correspon a l’anàlisi del procés de construcció de l’acabament dels nous edificis – edificis C, D i E-, que formen part del projecte global del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, ubicat a Ca l’ Aranyó. Dins la modalitat de projecte pràcticum, com a tècnic que vaig formar part de l’equip que va realitzar les obres, treballant per a CONSTRUCTORA SAN JOSÉ S.A, plantejo un anàlisi en general del procés de l’obra i en particular dels tancaments i acabats d’un edifici de molt recent construcció. Al nucli del treball podeu trobar una presentació dels edificis realitzats (part en llengua estrangera), un anàlisi del Planning inicial i dels esdeveniments que el van anar variant, les modificacions de projecte proposades en un principi, l’estudi dels tancaments exteriors – façanes, com es va realitzar la coordinació amb altres empreses durant l’obra, la qualitat del aïllament tèrmic i acústic i unes conclusions personals, una valoració del resultat de l’obra. Als annexes hi ha fotografies del procés de les façanes i de ja l’obra acabada, plànols per a identificar les plantes i espais i documentació tècnica explicativa, que amplia el què s’ha plantejat durant el nucli del treball. El resultat final dels treballs executats fou satisfactori per a totes les parts, tant la propietat i usuària dels edificis, com per a la direcció de l’obra i l’empresa constructora. Els treballs s’havien d’executar en un termini molt reduït degut a problemes anteriors a l’arribada de CONSTRUCTORA SAN JOSÉ i amb tots els contratemps que van esdevenir, estem davant d’uns treballs ben plantejats i dirigits .
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Elements constructius d'edificis::Elements de tancament
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Elements constructius d'edificis::Elements d'acabat
Àrees temàtiques de la UPC::Edificació::Gestió d'obres ::Qualitat a l'edificació
Facades-Spain
Quality control
Façanes -- PFG
Control de qualitat -- PFG
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Carvajal Alonso, Mireia; Gutiérrez López, Néstor Xavier; Vilardebó Chapman, Marc; Holgado Gutiérrez, Andrés