Dislocación tardía del complejo saco capsular - lente intraocular
Castilla Marti, Miguel
Castilla Céspedes, Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 41 p.
Resum: Sèrie de casos restrospectiva observacional. Es van recollir les dades de 17 casos amb dislocació tardana del complex sac capsular - lent intraocular i que varen necessitar cirurgia per a la seva correcció a l'Hospital de l'Esperança entre Gener de l'any 2000 i Desembre de 2009. Van avaluar-se les característiques dels pacients, possibles factors de risc, condicions i patologies associades, tècnica per a l'extracció de la cataracta i el temps esdevingut entre ambdues cirurgies. Volem descriure les característiques dels casos i formular noves hipòtesi a estudi amb l'objectiu de prevenir i millorar el maneig d'aquesta complicació.
Resum: Serie de casos retrospectiva observacional. Se recogieron los datos de 17 casos con dislocación tardía del complejo saco capsular - lente intraocular que precisaron cirugía para su corrección en el Hospital de la Esperanza entre Enero del año 2000 y Diciembre del 2009. Se evaluaron las características clínicas, posibles factores de riesgo, condiciones y patologías asociadas, técnica empleada para la extracción de la catarata y tiempo transcurrido entre la cirugía de extracción y la de corrección de la dislocación. Pretendemos describir las características de los casos y formular nuevas hipótesis a estudiar para prevención y mejor manejo de esta complicación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Cataracta ; Cirurgia ; Complicacions



41 p, 740.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-11-14, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir