Sustitución valvular aórtica transapical : implicaciones anestésicas
Montesinos Fadrique, Santiago Carlos
Rius Cornadó, X. (Xavier), tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 51 p.
Resum: S'ha realitzat un estudi descriptiu retrospectiu dels 13 casos de malalts intervinguts de sustitución valvular aòrtica transapical en els darrers tres anys en l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Els resultats han sigut comparats amb la bibliografia existent, ficant de manifest diferents aspectes perioperatoris sobre els que podem incidir i millorar amb la fi d'optimitzar els malalts davant a la cirurgia. Disminuint les complicacions i per tant la mortalitat, així com millorant la gestió de recursos hospitalaris i el seu consegüent estalvi econòmic.
Resum: Se ha realizado un estudio descriptivo retrospectivo de los 13 casos de pacientes intervenidos de sustitución valvular aórtica transapical en los últimos tres años en el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Los resultados han sido comparados con la bibliografía existente, ello ha puesto de manifiesto diferentes aspectos perioperatorios sobre los que podemos incidir y mejorar con el fin de optimizar los pacientes frente a la cirugía. Disminuyendo las compliaciones y por tanto la mortalidad, así como mejorando la gestión de recursos hospitalarios y su consecuente ahorro económico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Vàlvula aòrtica ; Cirurgia ; Anestèsia en cardiologia ; Cor



51 p, 618.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2011-11-14, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir