Gestextil. Sistema de planificación de recursos empresariales (ERP)
González Jorge, Mireia
Talló Sendra, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 125 p.
Resum: Este proyecto se basa en la implementación de un sistema ERP. Para ello, se desarrolla la base principal del sistema, la cual es genérica para todas las empresas. A partir de aquí se realiza el estudio personalizado e individual de los módulos necesarios para una PYME que ofrece servicio en el sector del téxtil y se implementan algunos de estos módulos acorde con las necesidades particulares. Para su desarrollo se aplica una arquitectura basada en tecnologías Java. Se tienen en cuenta factores como el coste económico de implantación, plataforma necesaria e incluso el rendimiento del propio sistema.
Resum: Aquest projecte es basa en la implementació d'un sistema ERP. S'hi desenvolupa la base principal del sistema, genèrica per a qualsevol empresa. A partir d'aquí es realitza l'estudi personalitzat i individual dels mòduls necessaris per a una PIME que ofereix serveis en el sector del tèxtil i s'implementen alguns d'aquests mòduls d'acord amb les necessitats particulars. Pel desenvolupament s'aplica una arquitectura basada en tecnologies Java. Es tenen en compte factors com el cost econòmic d'implantació, plataforma necessària i, fins i tot, el rendiment del propi sistema.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses ; Direcció i administració ; Processament de dades



175 p, 19.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-10-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir