Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/171433

Estratègies per redimensionar la relació entre la UE i la CPI després de Kampala
Jimenez Cortés, Claudia; Pi Llorens, Montserrat; Zapater Duque, Esther
Institut Català Internacional per la Pau
Fins a la primera Conferència de Revisió de l’Estatut de la Cort Penal Internacional (CPI), que se celebrà a Kamapala el juny de 2010, tant la Unió Europea (UE) com els seus estats membres s’havien mostrat com alguns dels principals promotors d’aquesta nova institució. Aquesta política, tanmateix, pot resultar afectada pel que succeí a Kampala. El fet que s’abordés un tema tan delicat com és la competència de la Cort per jutjar un crim d’agressió ha creat una divisió entre els estats de la Unió, que en pot posar en perill la implicació en aquest model de lluita contra la impunitat. Aquest policy paper pretén oferir propostes concretes per tal que la política de cooperació de la UE amb la Cort – tot i la disputa sobre l’agressió – no només no es redueixi, sinó que, fins i tot, i tant com sigui possible, sigui cada vegada més efectiva.
2011-10-26
341 - Dret internacional. Drets humans
Cort Penal Internacional
Corte Penal Internacional
International Criminal Court
Agressió (Dret internacional)
Agresión (Derecho internacional)
Aggression (International law)
Unió Europe
Unión Europea
European Union
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'Institut i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
6 p.
Report
2014-2765
ICIP policy papers;02
         

Full text files in this document

Files Size Format
ICIPolicyPap2011_02.pdf 196.7 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Jiménez Cortés, Claudia; Pi Llorens, Montserrat; Zapater Duque, Esther
Morata, Francesc; Escribano, Gonzalo; Zapater Duque, Esther; Costa, Oriol; Sánchez de Tembleque, Luis Jesús; Lanaia, Andrea; Solorio, Israel, 1980-
 

Coordination

 

Supporters