Geoposicionamiento de elementos en un mapa virtual
Urionabarrenechea Español, Ignacio
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 75 p.
Resum: Las siguientes páginas recogen aquellos conceptos claves en las diferentes fases de desarrollo de una aplicación web de geoposicionamiento virtual de elementos mediante servicios de mapas gratuitos para una empresa de transportes. MRW Maps, así bautizada, surge de la necesidad de generar un espacio interno común donde se pueda consultar información relacional de franquicias sin la obligación de tener grandes conocimientos de informática ni de las ciencias geográficas. Se trata por tanto, de estudiar las posibilidades que ofrece desarrollar una herramienta de estas características sobre un mapa de Google Maps.
Resum: Les següents pàgines recullen aquells conceptes claus en les diferents fases de desenvolupament d'una aplicació web de geoposicionament virtual d'elements mitjançant serveis de mapes gratuïts per a una empresa de transports. MRW Maps, així batejada, sorgeix de la necessitat de generar un espai intern comú on es pugui consultar informació relacional de franquícies sense l'obligació de tenir grans coneixements d'informàtica ni de les ciències geogràfiques. Es tracta per tant, d'estudiar les possibilitats que ofereix desenvolupar una eina d'aquestes característiques sobre un mapa de Google Maps.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistema de posicionament global ; Aplicacions ; PFC



79 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-10-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir