Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/171361

Kookan : share your knowledge
Tienda Fernàndez, Toni
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Benítez Fernández, Yolanda
El projecte Kookan pretén ser una eina de cara a l'intercanvi de coneixements. Fa servir les noves tecnologies en l'entorn web i les tendències de xarxes socials per apropar la possibilitat de conèixer gent amb les mateixes inquietuds, amb uns horaris semblants i a una distància adient per tal de realitzar aquests intercanvis.
El proyecto Kookan pretende ser una herramienta para el intercambio de conocimientos. Utiliza las nuevas tecnologías en el entorno web y las tendencias de redes sociales para acercar la posibilidad de conocer gente con las mismas inquietudes, con horarios parecidos y a una distancia adecuada para realizar estos intercambios.
2011-10-24
004 - Informàtica
Web 2.0
Educació a distància -- Innovacions tecnològiques
Aprenentatge cooperatiu
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
77 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TiendaFernandezToniR-ETISa2008-09.pdf 1.452 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters