Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171322

Estudi d'aplicacions tecnològiques per a la detecció de senyals de trànsit
Riera i Marimon, Miquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Prim i Sabrià, Marta
Es presenten dos mètodes de detecció de senyals de trànsit que tenen la funció de demostrar que, per mitjà de solucions tecnològiques, és possible fer més segura la circulació en carretera. Aquest projecte es limita a explicar de manera teòrica en què es fonamenta la tecnologia de radiofreqüència i la tecnologia de radiofreqüència amb identificador (RFID). Seguidament, s’expliquen les característiques de la tecnologia emprada per a desenvolupar-lo (ZigBee), i es mostra un dels possible codis que permet detectar un tag programat prèviament amb un senyal. Per acabar, es presenten diferents mètodes de detecció de formes a través d’imatges capturades a temps real.
Se presentan dos métodos de detección de señales de tráfico que tienen la función de demostrar que, mediante soluciones tecnológicas, es posible hacer más segura la circulación en carretera. Este proyecto se limita a explicar de manera teórica en qué es fundamenta la tecnología de radiofrecuencia y la tecnología de radiofrecuencia con identificador (RFID). A continuación se explican las características de la tecnología utilizada para desarrollarlo (ZigBee), y se muestra uno de los posibles códigos que permite detectar un tag programado previamente con una señal. Para acabar, se presentan diferentes métodos de detección de formas a través de imágenes capturadas en tiempo real.
21-10-2011
004 - Informàtica
Enginyeria del trànsit -- Mesures de seguretat
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
V, 91 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
RieraMarimonMiquelR-ETISa2008-09.pdf 2.855 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem