Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171056

Simulador de rendimiento Stress Tester
Moreso Ventura, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
Desarrollo de una aplicación para la empresa CCSAgresso, con el objetivo de evaluar el rendimiento en una máquina, mediante los datos aportados por pruebas de simulación. Cada prueba de simulación está contenida en un fichero de texto, cuya lectura y almacenamiento en la base de datos son la base de la aplicación. Los objetivos son poder introducir, actualizar, gestionar y mostrar esos valores de la base de datos con una aplicación sencilla, intuitiva y que realice todas las operaciones que necesita el usuario.
Desenvolupament d'una aplicació per a l'empresa CSSAgresso amb l'objectiu d'avaluar el rendiment en una màquina, mitjançant les dades aportades per proves de simulació. Cada prova de simulació està continguda en un fitxer de text, la lectura i emmagatzemament del qual dins la base de dades són la base de l'aplicació. Els objectius són poder introduir, actualitzar, gestionar i mostrar aquests valors de la base de dades amb una aplicació senzilla, intuïtiva i que realitzi totes les operacions que necessita l'usuari.
13-10-2011
004 - Informàtica
Interfícies gràfiques d'usuari (Sistemes d'ordinador) -- Disseny
Simulació per ordinador -- Aplicacions
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
74 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
MoresoVenturaAlbertR-ETISa2008-09.pdf 906.5 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem