Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/170107

Gestió Documental Open Source per Agresso CRM
Foguet Puig, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
Estudi i integració d'una aplicació Open Source especialitzada en la gestió documental amb Agresso CRM. L'objectiu d'aquesta aplicació és oferir nova funcionalitat a la gestió documental inicial i augmentar-ne les seves capacitats. Per tal de dur-lo a terme s’ha fet una recerca i un estudi d'aplicacions Open Source especialitzades en la gestió documental. Entre les aplicacions estudiades s'ha escollit KnowledgeTree pel desenvolupament de la integració, ja que era la que responia d’una manera més satisfactòria als requisits.
Estudio e integración de una aplicación Open Source especializada en la gestión documental con Agresso CRM. El objetivo de esta aplicación es ofrecer nueva funcionalidad a la gestión documental inicial y aumentar sus capacidades. Para ello se ha realizado una búsqueda y estudio de aplicaciones Open Source especializadas en gestión documental. Entre las aplicaciones estudiadas se ha seleccionado KnowledgeTree para el desarrollo de la integración ya que era la que respondía de una manera más satisfactoria a los requisitos.
2011-10-03
004 - Informàtica
Serveis als clients -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
FoguetPuigRicardR-ETIGa2008-09.pdf 1.162 MB PDF

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters