Jornades, seminaris i congressos

 

If you are an author of Institut de Seguretat Pública de Catalunya and you want to publish it at RECERCAT, contact with ccs@gencat.cat.

Recent Submissions

Sala Ordoñez, Ruth; Jornada sobre ciberseguretat(2015 :Mollet del Vallès)
Cuquerella Fuentes, Àngel; Cicle de conferències del curs de formació bàsica per a policies (2015-2016:Mollet del Vallès, Catalunya)
Gallardo Pujol, David; Niñerola, Jordi; Figueras, Anna; Higueras, Eva; Soldevilla Alberti, Joan Miquel; Melero, Anna; Solé, Àngels; Gutiérrez, Anna; International Society For The Study of Individual Diferences meeting|d(2015:London Ontario, Canadà)
Batet, Iolanda; Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA); Jornada sobre l'atenció a persones amb discapacitat (2015 : Mollet del Vallès)
Subirà, Anna; Jornada sobre l'atenció a persones amb discapacitat (2015 : Mollet del Vallès); Grup d ’Emergències Mèdiques de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Equip d’ Assistència i Intervenció en Crisi

Una de les finalitats de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya és la promoció de l'estudi i la recerca en l'àmbit de la seguretat. Per això, l'Institut compta amb el Centre de Coneixement de la Seguretat (CCS) com un servei de referència en la gestió de la documentació i el coneixement especialitzat en aquesta matèria. 
 

 

Coordination

 

Supporters