Aplicación para la administración de departamento de venta de un centro comercial (iPhone)
Navarro Romero, Alejandro
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 85 p.
Resum: Proyecto orientado a ser una herramienta, para poder controlar y gestionar el stock de un departamento de venta de un centro comercial. Basado en dos aplicaciones. La primera, destinada a ser la herramienta mediante la cual el administrador del departamento, puede crear el entorno bajo la cual va a funcionar, controlar el stock y todas las operaciones que se realizan. La segunda, ejecutada en una plataforma móvil (iPhone), será una herramienta de gran utilidad para los vendedores, que les permitirá controlar el stock y realizar gestiones.
Resum: Projecte orientat a ser una eina, per a poder controlar i gestionar l'estoc d'un departament de venda d'un centre comercial. Basat en dues aplicacions. La primera, destinada a ser l'eina mitjançant la qual l'administrador del departament pot crear l'entonr sota la qual va a funcionar, controlar l'estoc i totes les operacions que es realitzen. La segona, executada en una plataforma mòbil (iPhone), serà una eina de gran utilitat per als venedors, que els permetrà controlar l'estoc i realitzar gestions.
Resum: Project aimed at being a tool to control and manage the stock of a sales department of a mall. Based on two applications. The first, intented to be the tool by which the department administrator can create the environment under which it will work, stock control and all operations ar performed. The second, executed in a mobile (iPhone) will be a useful tool for sellers of the mall, allowing them to control the stock and make arrangements.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Inventaris ; Automatització ; Control



85 p, 8.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-09-17, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir