Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/12753

Diseño de capa física para sistemas futuros de comunicaciones móviles
Gómez Castillo, David
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions; García Ordoñez, Luis
Català: En aquest projecte dissenyem un sistema de transmissió de capa física que pugui ser integrat en la interfície de ràdio de les futures xarxes de comunicacions mòbils. El sistema de comunicacions MIMO ha de ser reconfigurable i capaç d'adaptar-se a la informació sobre l'estat de canal disponible en transmissió. Per aconseguir aquest objectiu començarem fent una presentació dels sistemes MIMO i dels seus avantatges en termes de capacitat. Després presentarem les tendències en el desenvolupament i disseny de les tècniques de transmissió en canals MIMO sense coneixement de canal. Presentarem el disseny basat en codis de traça ortogonal TOD, important peça en aquest projecte,i posteriorment realitzarem el disseny amb coneixement de canal, on ens apareix un canal de feedback i un precodificador lineal. Finalment recollim totes les conclusions i veurem les línies de treball futures.
Castellano: En este proyecto diseñamos un sistema de transmisión de capa física que pueda ser integrado en la interfaz de radio de las futuras redes de comunicaciones móviles. El sistema de comunicaciones MIMO ha de ser reconfigurable y capaz de adaptarse a la información sobre el estado de canal disponible en transmisión. Para lograr este objetivo vamos a empezar realizando una presentación de los sistemas MIMO y de sus ventajas en términos de capacidad. Después presentaremos las tendencias en el desarrollo y diseño de las técnicas de transmisión en canales MIMO sin conocimiento de canal. Presentaremos el diseño basado en códigos de traza ortogonal TOD, importante pieza en este proyecto, y posteriormente realizaremos el diseño con conocimiento de canal, donde nos aparece un canal de feedback y un precodificador lineal. Finalmente recogemos todas la conclusiones y veremos las líneas de trabajo futuras.
English: In this project we designed a physical layer system that can be integrated into the radio interface of future mobile communications networks. MIMO system must be reconfigurable and adaptable to the channel status information available in transmission. To achieve this we will start making a presentation of MIMO and its advantages in terms of capacity. After presenting trends in the development and design of transmission techniques in MIMO channels without channel knowledge. Present the design based on orthogonal codes TOD, important piece in this project, and then we will make the design with knowledge of channel, where we get a feedback channel and a linear precoder. Finally we collect all the conclusions and see the future lines of work.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria electrònica i telecomunicacions::Radiocomunicació i exploració electromagnètica::Comunicacions mòbils
Antennas (Electronics)
Wireless communication systems
Adaptive signal processing
MIMO systems
Coding TOD
Mobile communication
Tratamiento de señal adaptativo
sistemas MIMO
codificación TOD
telefonía móvil
Senyal
Teoria del (Telecomunicació)
Telefonia mòbil
Tractament del senyal adaptatiu
Antenes (Electrònica)
Comunicació sense fil, Sistemes de
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

 

Coordinación

 

Patrocinio