Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/8266

TFC - IHO : usabilitat web venda de parquets de bambú
Gallejones Alvarez, Jordi
Universitat Oberta de Catalunya
Des de fa ja alguns anys que el sector de la construcció està malmès degut a la crisi econòmica actual i moltes de les empreses que hi ha no aconsegueixen sortir del pou i tenen seriosos problemes per a vendre els seus productes o serveis. És aquí on sorgeix una magnífica possibilitat d'utilitzar tècniques d'usabilitat i accessibilitat Web que poden permetre a les empreses del sector de la construcció millorar els ratis tant de captació com de fidelització de clients ja que la idea és aconseguir realitzar una Web pensada en l'usuari i per l'usuari tenint en compte sempre les seves necessitats. Com el sector és molt estès i per ser competitiu cal tenir algun factor diferenciador, com per exemple el de la sostenibilitat que està tan de moda, en aquest projecte s'ha volgut treballar amb una empresa que acompleix tots dos requisits: ven parquet de bambú i alhora aquesta planta és totalment sostenible.
Desde hace ya algunos años que el sector de la construcción está dañado debido a la crisis económica actual y muchas de las empresas que hay no logran salir del pozo y tienen serios problemas para vender sus productos o servicios. Es aquí donde surge una magnífica posibilidad de utilizar técnicas de usabilidad y accesibilidad web que pueden permitir a las empresas del sector de la construcción mejorar los ratios tanto de captación como de fidelización de clientes ya que la idea es conseguir realizar una Web pensada en el usuario y para el usuario teniendo en cuenta siempre sus necesidades. Como el sector es muy extendido y para ser competitivo hay que tener algún factor diferenciador, como por ejemplo el de la sostenibilidad que está tan de moda, en este proyecto se ha querido trabajar con una empresa que cumple ambos requisitos: vende parquet de bambú y al mismo tiempo esta planta es totalmente sostenible.
DokuWiki is an easy to use Wiki which is compatible with standards, aimed at creating documentation of any kind into groups of developers, working groups and small businesses.
26-07-2011
usabilitat
web
comerç electrònic
comercio electrónico
usabilidad
usability
web
web
e-commerce
Electronic commerce
Web site development
Comerç electrònic
Pàgines web -- Desenvolupament
Comercio electronico
Páginas web -- Desarrollo
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document