To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/7902

Comparativa d'eines de monitorització de sistemes
González Álvarez, Sandra
Universitat Oberta de Catalunya
El següent projecte està estructurat en tres fases, les quals tenen com objectiu la comparació d'eines de monitorització de sistemes. Una primera fase d'introducció on comentaré la importància de la monitorització de sistemes i de la descripció de com seleccionar la millor eina. En la segona fase em centraré en l'estudi de cadascuna de les eines. I per últim una tercera fase de conclusions i les línies obertes del projecte.
El siguiente proyecto está estructurado en tres fases, las cuales tienen como objetivo la comparación de herramientas de monitorización de sistemas. Una primera fase de introducción donde comentaré la importancia de la monitorización de sistemas y de la descripción de cómo seleccionar la mejor herramienta. En la segunda fase me centraré en el estudio de cada una de las herramientas. Y por último una tercera fase de conclusiones y las líneas abiertas del proyecto.
This paper is organised in three phases, which aim to compare different system monitoring tools. First of all, there is an introduction where I will discuss the importance of monitoring systems and how to select the best tool is described. Secondly, I will focus on the study of each tool. And finally, the conclusions and open lines of the project.
2011-07-26
monitorització
sistemes
monitorización
sistemas
monitoring
systems
Computer security
Local area networks (Computer networks)
Seguretat informàtica
Xarxes d'àrea local (Xarxes d'ordinadors)
Seguridad informática
Redes de área local (Redes de ordenador)
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters