Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/7887

Construcció i explotació d'un magatzem de dades d'informació cinematrogràfica
Guerrero Martínez, Diego
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest document és la memòria del treball de final de carrera que consisteix en la creació d'un magatzem de dades amb informació de les nominacions i premis de diferents festivals de cinema. Partint de la informació continguda en uns fulls de càlcul, s'extreu amb estratègies d'ETL per a ser carregada a l'estructura del magatzem de dades prèviament creada. Finalment es van desenvolupar els informes identificats a la fase de presa de requeriments.
Este documento es la memoria del trabajo de fin de carrera que consiste en la creación de un almacén de datos con información de las nominaciones y premios de diferentes festivales de cine. Partiendo de la información contenida en unas hojas de cálculo, se extrae con estrategias de ETL para ser cargada en la estructura del almacén de datos previamente creada. Finalmente se desarrollaron los informes identificados en la fase de toma de requerimientos.
This final degree project paper consists in creating a data warehouse with information from the nominations and awards from different film festivals.
26-07-2011
-magatzem de dades
-data warehouse
-almacén de datos
-Database design
-Bases de dades -- Disseny
-Bases de datos -- Diseño
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem