To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2445/18644

Effect of olive oil on early and late events of colon carcinogenesis in rats: modulation of arachidonic acid metabolism and local prostaglandin E2 synthesis.
Bartolí, R.; Fernández Bañares, Fernando; Navarro, E.; Castellà, E.; Mañé Almero, Josep; Álvarez, M.; Pastor, C.; Cabré i Gelada, Eduard; Gassull, Miquel Àngel
Universitat de Barcelona
2011-07-26
Càncer colorectal
Carcinogènesi
Oli d'oliva
Nutrició
Colorectal cancer
Carcinogenesis
Olive oil
Nutrition
(c) BMJ Publishing Group Ltd and British Society of Gastroenterology, 2000
Article
BMJ Group
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Bertrán, X.; Mañé Almero, Josep; Fernández Bañares, Fernando; Castellà, E.; Bartolí, R.; Ojanguren Sabán, Isabel; Esteve i Comas, Maria; Gassull, Miquel Àngel
Fernández Bañares, Fernando; Esteve i Comas, Maria; Navarro, E.; Cabré i Gelada, Eduard; Bosch i Genover, Jaume; Abad, Águeda; Klaassen, J.; Planas, R.; Humbert Yagüe, Pere; Pastor, C.; Gassull, Miquel Àngel
Llovet i Bayer, Josep Maria; Bartolí, R.; Planas Vilà, Ramon; Cabré i Gelada, Eduard; Jiménez, M.; Urban, A.; Ojanguren Sabán, Isabel; Arnal, J.; Gassull, Miquel Àngel
Esteve i Comas, Maria; Núñez, M. C.; Fernández Bañares, Fernando; Gil, Ángel; Cabré i Gelada, Eduard; González-Huix Lladó, Ferràn; Bertrán, X.; Gassull, Miquel Àngel
González-Huix Lladó, Ferràn; León, R. de; Fernández Bañares, Fernando; Esteve i Comas, Maria; Cabré i Gelada, Eduard; Acero Fernández, Doroteo; Abad, Águeda; Figa, M.; Guilera Sardà, Magda; Planas Vilà, Ramon; Gassull, Miquel Àngel
 

Coordination

 

Supporters