Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/166945

Delfinoteràpia: un abordatge terapèutic en persones amb TEA
Cortés Marco, Montserrat
Universitat de Vic. Facultat d'Educació; Sánchez Cano, Manel
El present treball emmarca el concepte d'autisme des del punt de vista de diversos autors tant espanyols com de la resta del món. Així­ mateix intenta fer comprendre l'autisme des de diferents teories. Un altre punt bàsic del treball és la descricpció de diferents teràpies amb animals per abordar l'autisme, i en concret es realitza un estudi fonamental de la delfinoteràpia i els resultats a curt plaç en el delfinari Aqualand de Tenerife, arribant a conclusions per tal de poder ampliar més l'estudi en la Tesi Doctoral.
This paper frames the concept of autism from the perspective of several authors in Spain and the rest of the world. It also attempts to understand autism from different theories. Another basic point of this paper is the description of different therapies on animals to address autism, and in particular is a study of the fundamental delfinoteràpia and results in short-term dolphin Aqualand Tenerife, arriving at different analysis in order to expand further study in PhD.
2011-07-25
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
128 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
delfinoterapia.pdf 806.1 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters