Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/12678

Assaig de viticultura de muntanya
Carbó Solé, Joan
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Gras Moreu, Anna Maria
El present treball de final de carrera vol recollir la meva opinió respecte un marc vitícola que, encara que tant antic com la pròpia viticultura, a dia d’avui torna a estar de moda: la viticultura de muntanya. Com esteu a punt de veure, als textos que se succeiran m’he servit de la literatura per tal d’articular les meves resolucions, encara que, tot i la voluntat de creació artística, la prioritat del treball no és aquesta, sinó la d’exposar la meva opinió d’una manera clara i concisa. Tal i com es presenta, la primera part del treball recull una sèrie de reflexions ben argumentades, abordades segons he cregut oportú i de forma lliure, doncs a diferència d’altres treballs més convencionals, en aquest estudi no he partit d’una hipòtesis inicial. Aquestes, es vertebren en la naturalesa del concepte d’aquesta viticultura singular, en les situacions que porten a poder parlar sobre ella, en el propi clima de muntanya, en la possibilitat de crear una Denominació d’Origen per emparar-la i en els seus avantatges i inconvenients. A continuació, s’adjunten un seguit d’entrevistes a personalitats del sector que, al meu parer, esdevenen representatives per entendre la realitat actual respecte tal viticultura. I tot acabant, finalitzo amb unes sòlides conclusions.
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Viticultura
Viticulture
Viticultura
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem