To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12262

Desarrollo de recursos relacionados con las Tecnologías de la Información y la Comunicación en el ámbito universitario de Etiopía: el caso de la Wollo University
Berdún Peñato, Jesús
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Electrònica; Hawariat, Yitbarek W.
Projecte de final de carrera fet en col.laboració amb Wollo University
El present Projecte Final de Carrera es basa en el desenvolupament d'infraestructura i serveis per a la millora dels recursos relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l'àmbit universitari. Concretament, el projecte s'ha realitzat en una universitat d'Etiòpia, la Català: Wollo University (WU), posant en marxa un Centre sobre TIC per tal d'aportar coneixement sobre la provisió d'aquest tipus de tecnologies per a la comunitat universitària.
Castellano: El presente Proyecto Final de Carrera se basa en el desarrollo de infraestructura y servicios para la mejora de los recursos relacionados con las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC) en el ámbito universitario. Concretamente, el proyecto se ha realizado en una universidad de Etiopía, la Wollo University (WU), poniendo en marcha un Centro sobre TIC con el fin de aportar conocimiento sobre la provisión de este tipo de tecnologías para la comunidad universitaria.
Enmglish: This Final Project is based on the development of infrastructure and services to improve the resources of regarding Information and Communication Technologies (ICT) in the University. Specifically, the project was implemented in one Ethiopian university, the Wollo University (WU), launching an ICT Centre in order to provide such kind of technologies to the university community.
Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica::Aspectes socials
Telecommunication systems
Wireless LANs
ICT for Development
University
Digital Resources
TIC para el Desarrollo
Universidad
Recursos Digitales
Anàlisi de sistemes
Tecnologia i societat
Telecomunicació, Sistemes de
Xarxes locals sense fil Wi-Fi
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters