To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/12170

Caracterització del lactosèrum crioconcentrat procedent de la indústria formatgera
Menchén Alba, Lídia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental
Whey
Food industry and trade
Cheese industry
fluid newtonià
punt de congelació
viscositat
crioconcentració
Lactosèrum
Lactosèrum
Crioconcentració
Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració
Formatge -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters