Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/12168

Aprofitament del lactosèrum de la indústria formatgera
Medina Bassas, Sònia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental
Whey
Food industry and trade
Cheese industry
crioconcentració
lactosèrum
digestió anaeròbia
desgel
Lactosèrum
Crioconcentració
Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració
Formatge -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Albinyana Armengol, Pau; López Altarriba, Elisenda; Medina Bassas, Sònia; Mora Masó, Xavier