Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/12168

Aprofitament del lactosèrum de la indústria formatgera
Medina Bassas, Sònia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Hidràulica, Marítima i Ambiental; Raventós Santamaria, Mercè
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria civil::Impacte ambiental
-Whey
-Food industry and trade
-Cheese industry
-crioconcentració
-lactosèrum
-digestió anaeròbia
-desgel
-Lactosèrum
-Crioconcentració
-Aliments -- Indústria i comerç -- Refrigeració
-Formatge -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Trabajo fin de máster
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Albinyana Armengol, Pau; López Altarriba, Elisenda; Medina Bassas, Sònia; Mora Masó, Xavier