Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/152132

Adolescència i preferències vocacionals: anàlisi comparativa per sexes, de les preferències vocacionals expressades per estudiants de 4t. d'Educació Secundària Obligatòria, a través d'un disseny longitudinal amb mostratges de subjectes diferents
Prat Viñolas, Pilar
Universitat de Vic. Facultat d'Educació; Carrillo, Isabel; Guitart Aced, Rosa
Aquest treball de recerca consisteix en un estudi sobre les preferències vocacionals expressades per adolescents que cursen 4t d’Educació Secundària Obligatòria, amb una anàlisi comparativa per sexes. Es tracta d’un estudi de cas realitzat en un centre del Vallès Oriental, de caràcter longitudinal, en el que s’ha recollit durant 7 cursos acadèmics consecutius les seves preferències vocacionals a través de la prova d’interessos Kuder-C. L'objectiu ha estat comparar les preferències expressades pels nois i per les noies, les influències dels models de gènere estereotipats, així com l’existència o no de diferències entre ambdós col·lectius amb el pas del temps.
This research dissertation consists in a study focused on the vocational preferences expressed by adolescents studying 4th year in Compulsory Secondary Education (ESO), performed through a comparative analysis considering sexual differences. This longitudinal case study is developed with vocational preference data collected by means of a Kuder-C vocational survey during 7 consecutive academic years in a school located in the Vallès Oriental county (Barcelona). The aims of the study include the comparison of preferences expressed by boys and girls, the influences of stereotype gender models as well as the presence of differences or otherwise in both groups with the passing of time.
2011-07-07
Adolescents-Vocació
Adolescents-Orientació professional
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
110 p.
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
Adolescència i preferències vocacionals.pdf 1.130 MB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Carrillo, Isabel; Prat Viñolas, Pilar; Guitart Aced, Rosa; Fatsini, Esther
 

Coordination

 

Supporters