Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/11789

Motor de Aplicaciones web: dyanpp
Mariscal Broto, Óscar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d’Arquitectura de Computadors; Otero Calviño, Beatriz
Català: El projecte consisteix en el desenvolupament d'un motor d'aplicacions web, al que anomenarem dynapp, per executar aplicacions web de negoci. Aquestes aplicacions de negoci les anomenarem aplicacions dynapp i estaran formades per uns fitxers XML (anomenats descriptors de l'aplicació) que descriuran la funcionalitat de l'aplicació i desde els quals es configuraran les crides a la lògica de negoci (models de dades i utilitats específiques) que estarà implementada apart per un conjunt de components de software. En temps d'execució aquests fitxers seran utilitzats pel motor per crear de forma dinàmica les pàgines de l'aplicació. Per l'implementació del motor es fa us del framework MVC de SAP AG Web Dynpro Java.
Castellano: El proyecto consiste en el desarrollo de un motor de aplicaciones web, al que llamaremos dynapp, para ejecutar aplicaciones web de negocio. Estas aplicaciones de negocio las llamaremos aplicaciones dynapp y estarán formadas por unos ficheros XML (llamados descriptores de la aplicación) que ?describirán? la funcionalidad de la aplicación y desde los cuales se configurarán las llamadas a la lógica de negocio (modelos de datos y utilidades específicas) que estará implementada aparte por un conjunto de componentes de software. En tiempo de ejecución estos ficheros serán usados por el motor para crear de forma dinámica las páginas de la aplicación. Para la implementación del motor se hace uso del framework MVC de SAP AG Web Dynpro Java.
English: The project involves the development of a web applications engine, that we call it dynapp, to run bussines web applications. These business applications we call them dynapp applications and they will consist of a XML files (these files will be the application descriptors) to describe the application functionality and from which calls to configure the business logic (data models and specific utilities) which will be implemented apart by a set of software components. At runtime these files will be used by the engine to dynamically create pages of the application. To implement the engine uses the MVC framework of SAP AG, Web Dynpro Java.
Àrees temàtiques de la UPC::Informàtica::Programació
Web servers
User interfaces (Computer systems)
Web application engine
MVC
Web Dynpro
Java
Dynamic web application
Motor de aplicaciones web
MVC
Web Dynpro
Java
Aplicaciones web dinámicas
Servidors web
Interfícies d'usuari (Informàtica)
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem