Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10256/909
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
---|---|
dc.contributor | Morales Pavez, Rodrigo |
dc.contributor | Gou i Botó, Pere |
dc.contributor.author | Garcia Lores, Jordi |
dc.date | 2008-08-27T11:40:37Z |
dc.date | 2008-08-27T11:40:37Z |
dc.date | 2008-05 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/909 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ca |
dc.subject | Pernil -- Anàlisi |
dc.subject | Pernil -- Conservació |
dc.subject | Pernil -- Indústria i comerç |
dc.subject | Ham -- Analysis |
dc.subject | Ham -- Conservation |
dc.subject | Ham industry and trade |
dc.title | Incidència del pH de la matèria primera dels nivells de sal afegit i de la temperatura sobre el grau de proteòlisi i la textura del pernil curat |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |