Gestor d'expedients per l'Institut Municipal d'Hisenda
Gracia López, Juan Manuel
Margalef, Tomàs
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 119 p.
Resum: El projecte recull el treball portat a càrrec per l'anàlisi, disseny i implementació d'una eina per l'Institut Municipal D'Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona que compleixi les necessitats d'un sistema d'informació capaç de gestionar els expedients que genera una sèrie de tributs, les sancions que comporten així com la documentació necessària per la comunicació amb el ciutadà. Per realitzar l'aplicació s'han utilitzat tecnologies que ens permeten treballar en l'entorn web, un nucli programat en llenguatge Java sobre la plataforma MVC de Struts, tot sobre un servidor d'aplicacions WebSphere i un motor de base de dades Oracle. El proyecto recoge la labor llevada a cabo para el análisis, diseño e implementación de una herramienta para el Instituto Municipal de Hacienda del Ayuntamiento de Barcelona que cumpla las necesidades de un sistema de la información capaz de gestionar los expedientes que genera una serie de tributos, las sanciones que comportan así como la documentación necesaria para la comunicación con el ciudadano. Para realizar la aplicación se han utilizado tecnologías que nos permiten trabajar en el entorno web, un núcleo programado en lenguaje Java sobre la plataforma MVC de Struts, ejecutándolo en un servidor de aplicaciones WebSphere i un motor de base de datos Oracle.
Resum: The project gathers the work carried out by the analysis, design and implementation of a tool for the "Institut Municipal d'Hisenda" of the Barcelona city council, that fulfils the necessity of an information system able to manage the files generated by a set of taxes, the sanctions, as well as the documentation necessary for the communication to the citizen. To implement the application different technologies has been used technologies that allow us to work in a web environment, a kernel programmed in Java Language on the platform Struts MVC, all over an application server Websphere and an Oracle database.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Recursos informatius ; Direcció i administració ; Barcelona. Institut Municipal d'Hisenda ; Automatització



119 p, 5.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir