Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/14090

Gestor de contraseñas en un dispositivo móvil accesible por Bluetooth
Laguna García, Sergio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Rifà Pous, Helena
Este proyecto nace de la necesidad de dar más seguridad a nuestros datos cuando navegamos por Internet. Se ha implementado un plug-in para el navegador Firefox de Mozilla, que detecta un formulario de login/password conocido y rellena el campo de la contraseña automáticamente. La contraseña estará en nuestro dispositivo móvil y la comunicación entre el navegador y el dispositivo se hará mediante la tecnología Bluetooth.
Aquest projecte neix de la necessitat de donar un grau més de seguretat a les nostres dades quan naveguem per Internet. S’ha implementat un plug-in per el navegador Firefox de Mozilla, que detecta un formulari de login/password conegut y emplena el camp corresponent a la contrasenya automàticament. La contrasenya estarà en el nostre dispositiu mòbil i la comunicació entre el navegador i el dispositiu es farà mitjançant la tecnologia Bluetooth.
This Project stems from the need to give more security to our data when we surf the Internet. It has implemented a plug-in for the Mozilla Firefox browser, which detects a known login/password form and fills the password field automatically. The password will be in our mobile device and the communication between the browser and the device will be using Bluetooth technology.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Internet -- Mesures de seguretat
Comunicacions mòbils, Sistemes de -- Mesures de seguretat
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Sergio Laguna Garcia.pdf 1.239 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem